Verzekeringsbureau.nl

Algemeen


Aansprakelijkheidsverzekering

Er is onderscheid tussen een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren en beroepsaansprakelijkheid.Particuliere aansprakelijkheid

Een particuliere aansprakelijkheidsverzekering beschermt u als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u, uw gezinsleden of huisdieren aan anderen toebrengen.

Vergelijk de verschillende verzekeringsmaatschappijen en vraag een offerte aan. Klik hier

Deze schade kan oplopen tot behoorlijke bedragen in geval iemand ernstig letsel oploopt of invalide wordt door u veroorzaakt.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtbijstandverzekering dekt hulp in het geval dat u juridische assistentie of advies nodig heeft. Niet alleen als u door omstandigheden en ongewild in de problemen raakt, maar ook als u zelf besluit stappen te ondernemen om uw gelijk te halen.

De kosten van het inschakelen van deskundigen en/of specialisten zijn ook gedekt. Dit geldt ook voor gerechts- en griffiekosten en de veroordeling tot betaling van de kosten van de tegenpartij.

Alle gezinsleden zijn verzekerd.

Niet verzekerd
Niet verzekerd zijn meestal echtscheiding, belastingzaken geschillen die ontstaan zijn door activiteiten waarvoor u betaald werd.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt de begrafeniskosten bij overlijden. U kunt meestal kiezen of u voor dat bedrag zelf de begrafenis regelt of dat de verzekeringsmaatschappij u het regelen uit handen laat nemen.Vergelijk de verschillende verzekeringsmaatschappijen en vraag een offerte aan. Klik hier 

 

 


 

Taxatie nodig?

Vergelijk online de taxatietarieven

 

Hypotheekofferte

Vergelijking maken van hypotheken

 

Bouw Keuring

Online een bouw keuring aanvragen

 

Notaris nodig?

Vergelijk online de notaristarieven

 

Makelaar zoeken

Op zoek naar een makelaar?

 

Woonwebshop

Kijk, kies en koop woonartikelen
 

Nieuwbouw

Zoek nieuwbouw bij uw in de buurt